Блог на Милен Илиев – уеб дизайнер и уеб разработчик от Велико Търново
21окт/112

Купи си Kindle в България само за 360лв.

Ако искате да си купите Kindle  но се притеснявате за това дали пратката ви ще достигне България, дали ще имате проблеми с освобождаването на митница или просто не искате да чакате, то тогава погледнете нашата оферта!
От 5ти ноември Shipito.bg ще ви предостави възможност да си купите Kindle 3G keyboard  директно в България! Устройствата който се предлагат са от модела Kindle 3G keyboard с безплатен достъп до Интернет през 3G мрeжата!

Предимствата:
- Удобна физически клавиатура – лесно  може да отбелязвате интересни моменти в книгите които четете, да си водите записки и т.н.
- Възможност да закупувате всички издания на Amazon.com от всяка точка на света!
- Възможност да се абонирате за редица чужди издания, както и за някой български, които да получавате по всяко време във всяка точка на света!
- Безплатен достъп до Интернет през 3G мрежата!

Kindle 3G с БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ
Всички притежатели закупили Kindle 3G keyboard получават в добавка безплатен Интернет. Всички разходи по ползването на мобилната мрежа се заплащат от Amazon на съответният интернет доставчки!
Съвет: ако ви се налага да използвате интернет извън България, за да получавате своята поща или да следите определени интернет страници, то това е начина да го направите безплатно в повече от 100 държави!

Wi-Fi
Електронния четец Kindle 3G keyboard е снабден и с Wi-Fi за да може да се възползвате максимално от нейната висока скорост!

Доставка:
Безплатна доставка до посочен от вас офис на Еконт! За друг начин на доставка – моля пишете ни!
Срока за доставка на вашият четец е 2 работни дни, считано от 5 ноември.

Плащане:
Цена за Kindle 3G Keyboard – 360 лева.
Плащането е с наложен платеж при получаване.

Kindle Touch, Kindle Fire и други модели
Съвсем скоро Shipito.bg ще предложи и останалите модели от гамата на AmazonKindle, Kindle Touch както и чаканият таблет Kindle Fire!

Оставете вашето мнение в секцията коментари

Коментари (2) Връзки за обратно следене (0)
  1. Много искам да си купя, но се притеснявам какви точно български книги мога да си кача?

    • Можеш да качиш всякакви български книги които са направени като за Kindle.
      Можеш да четеш и електронни книги във PDF формат, но там недостатъка е, че не можеш да увеличаваш и намаляваш шрифта на буквите, което си е голямо “кофти”

      И друг път като искаш да си оптимизараш сайта си, ползвайки коментари от блогове, задай смислен въпрос, бъди коректен – ползвай истинскито си име и e-mail, пък тогава си сложи линка.


Leave a comment

Все още няма връзки за обратно следене.